Известие

Collapse
No announcement yet.

Водна помпа на Spider? Моля за малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водна помпа на Spider? Моля за малко помощ

Здравейте, тече ми водната помпа, колата е '96. Имам няколко въпроса и ще съм Ви благодарен ако ме просветлите
    1 . В кой магазин да отида в Сф и да си купя нова, по-точно има ли някой магазин в който пазарувате вие, ако има такъв и аз да отида от там да си купя за да съм сигурен, че ще си купя качествена помпа, също ако има някаква марка която да е по-истинска да ми препоръчате.Идеята ми е да си платя и по-скъпо ,но да знам, че въпроса е приключен за по-дълъг период, то е ясно че вечно няма.
    2. По принцип сам си правя ремонти по колата, не че се стискам, а просто ми е кеф сам да си я направя. За пръв път имам и се докосвам до Алфа и бих искал да знам дали смяната на водна помпа е трудоемка работа и по специално за моя модел на Алфа.Ако е твърде сложно Ви моля да ми препоръчате къде да отида при човек, да ми извърши ремонта.
    3. Горе долу някакви цени за помпа и евентуално цена за ремонт,е така за ориентация да имам някаква представа.

Благодаря!
    Last edited by vendinga; d.m.y г., 12:27.

Първоначално публикувано от vendinga Покажи съобщение
    Здравейте, тече ми водната помпа, колата е '96. Имам няколко въпроса и ще съм Ви благодарен ако ме просветлите
    1 . В кой магазин да отида в Сф и да си купя нова, по-точно има ли някой магазин в който пазарувате вие, ако има такъв и аз да отида от там да си купя за да съм сигурен, че ще си купя качествена помпа, също ако има някаква марка която да е по-истинска да ми препоръчате.Идеята ми е да си платя и по-скъпо ,но да знам, че въпроса е приключен за по-дълъг период, то е ясно че вечно няма.
    2. По принцип сам си правя ремонти по колата, не че се стискам, а просто ми е кеф сам да си я направя. За пръв път имам и се докосвам до Алфа и бих искал да знам дали смяната на водна помпа е трудоемка работа и по специално за моя модел на Алфа.Ако е твърде сложно Ви моля да ми препоръчате къде да отида при човек, да ми извърши ремонта.
    3. Горе долу някакви цени за помпа и евентуално цена за ремонт,е така за ориентация да имам някаква представа.

Благодаря!

колега е тука може да намериш нещо
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EF%EE%EC%EF%E0
    sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Най добрата ломпа е Метели,но с смяната може да имаш малко проблеми!!!!!!!!!
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

Благодаря!

Comment

Първоначално публикувано от vendinga Покажи съобщение
          Благодаря!
          e тоя човек ще ти сварши работа.не се вкарвай сам вав филми
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"